Home > Info om bedrift

Så lenge som vi har holdt på med regnskap og økonomi er det ikke rart vi har et godt forhold til våre kunder. Vi har vært med på både små og store oppgaver, og vi har opplevd opp- og nedturer. Slik vil det alltid være, men er det en ting vi har lært, så er det å være åpen og effektiv. Dette er slik vi kommer fram til gode løsninger gjennom våre prosesser.

Ta over ansvar for bedriftens økonomi

Dette er noe vi tar med inn i din bedrift for å hjelpe deg. Vi kan også ta over alt ansvar for bedriftens økonomi, så kan dere bruke tiden på det dere faktisk kan. Vi vet at det er mange som sliter litt med å holde orden i bøkene og det er mye penger som kan gå tapt i inkompetanse og tidsmangel. Derfor tar vi oss av alt som har med penger å gjøre for din bedrift. Det er en god investering å bruke oss når du skal oppnå en større vekst på både kort og lang tid.

Sette oss ned i krisesituasjoner

Vi kan sette oss ned i krisesituasjoner og løse en floke, eller så kan vi ordne en langsiktig plan som gjelder for mange år fram i tid. Det er de bærekraftige løsningene som er de beste, men det er ikke alltid man kan se så langt fram i tid hvis man sitter litt tøft i det.
Det første vi gjør når vi setter oss ned med en kunde er å høre hvordan bedriften går, rett og slett. Hva som er bra, og hva som er dårlig. Deretter ser vi på tallene og prøver å få det til å ta en positiv retning.

Vi er også klar over at penger er noe man vil ha, og ikke noe man vil jobbe med. Eller, det er jo det vi elsker. Derfor vil vi gjerne ta over ansvaret for deres bedrift. Når en bedrift jobber med tjenestesalg eller produksjon, så er det ikke regnskap som står øverst på lista, men det er å tjene penger. Derfor vil vi gjerne være med på laget for å få til det på en best mulig måte.

40 år i bransjen, Norges beste regnskapsførere

Med 40 år i bransjen er vi blant Norges beste regnskapsførere, og det er ingenting vi ikke kan hjelpe deg med når det kommer til økonomi. Vi er tilgjengelige når som helst, og hvis din bedrift vil ta et ansvar for en del av økonomien, men sette ut noe annet, så er vi også medgjørlige med det. Vi er også fleksible i oppgaver og tid. Hvis en bedrift ønsker å sette ut tjenester til andre enn oss, og med litt andre arbeidsoppgaver, så kan vi også hjelpe til med det. Vårt nettverk er stort, og vi kjenner mange forretningsutviklere og venture-aktører. Dette er med tanke på gründere. Det er ikke alltid lett å være gründer, og det er derfor vi går hardt inn for å hjelpe disse kreative menneskene.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*