Home > Referanser
  • Vi har brukt Økonomihuset de 8 siste årene etter vi begynte å få en stor vekst i selskapet. Verken jeg eller noen andre i bedriften hadde tid eller kompetanse til å ha ønsket kontroll over økonomien. Derfor hyret vi inn Økonomihuset til å hjelpe oss, og det har aldri vært noe å klage på. Kontakten vi har med Økonomihuset er veldig bra, og det er aldri noe som går galt. Vi kan fokusere på det vi faktisk driver med, og det er en lettelse. Når vi spør om noe, så får vi svar. Det er vi veldig fornøyd med. – Knut Pedersen, Daglig leder Opedal bygg AS

 

  • Det var en liten knipe som oppsto for oss for noen år siden, og vi fikk ikke tallene til å gå opp. Vi var et knippe elektrikere som jobbet sammen, og vi hadde god omsetning, men så plutselig var det noe feil, og det var nesten så vi måtte gi opp alt vi hadde jobbet for. Økonomihuset kom inn veldig raskt og kom opp med en løsning som gjorde at vi kunne holde hodet over vannet og fortsette med det vi gjorde. De reddet oss den gang. – Svein Olsen, Daglig leder Lånepenger24.no.

 

 

  • Vi var en gjeng med unge gründere som var så sultne på suksess og gode ideer at vi simpelthen ikke tenkte på likviditet og penger. Kapitalen var brukt, og vi skjønte ikke helt hvordan vi skulle klare dette. Ingen av oss hadde noe peilig på penger og regnskap, for vi jobbet bare kreativt. Vi satte ut alle økonimiske oppgaver og ansvar til Økonomihuset og har aldri hatt noen problemer. Nå kan vi bruke all vår energi på det vi kan. Jeg kan uten tvil anbefale Økonomihuset. – Truls Kopphagen, CEO/founder Limpsick AS.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*