Home > Tjenester

Vi her på Økonomihuset har mange tjenester vi kan tilby til våre kunder. I starten var det mest regnskap vi drev med, med nå har vi utvidet forretningsområdet vårt og ansatt mange nye dyktige mennesker. Vi kan føre vanlige regnskap og alt som har med økonimisk drift i din bedrift, men vi kan også tilby verktøy når det kommer til kostnadsberegninger og risiko. Det samme gjelder risiko for «hire». Det vil si at vi kalkulerer prognoser for deg angående ekspansjoner og ansettelser. Kan du tjene på å ansette, så må du gjøre det på riktig tidspunkt. Dette er det vi setter oss ned og ser på.
For mange bedrifter er det kjernevirksomheten som er viktig, og det er der kompetansen ligger. Da skal man ikke bruke tid og energi på ting man egentlig ikke kan. Det er derfor vi tilbyr oss å ta over resten av ansvaret. Alle økonomiske oppgaver din bedrift måtte ha kan vi ta over på dagen.

Konsulenttjenester

Vi kan tilby konsulenttjenester til din bedrift når det er store oppgaver som skal startes, eller om det er en omstilling som må til. Da er det noen fra Økonomihuset som kommer til din arbeidsplass for å ta del sammen med deres regnskapsavdeling for å gjøre en innsats for at ting skal gå bra for seg. Det handler om store omstillinger eller ekspansjon. Vi vil også kunne ta over hele regnskapsansvaret for dere, som tidligere nevnt.

Lang erfaring innen rådgivning

Våre rådgivere i Økonomihuset har god og lang erfaring innen rådgivning. Det vil være en fordel for din bedrift når du er i en fase du kanskje ikke har vært innom før. Enten du er i oppstartsfasen eller om du plutselig tar en skarp økonomisk sving. Det er erfaringen innen økonomi som er vår største kompetanse, og vi vil mer enn gjerne dele denne med dere.

Hvis du er ute etter forretningsmessige og strategiske råd, så er vi der for å hjelpe deg også. Vi har mange kunder som har økt omsetningen sin betraktelig etter vi har hjulpet dem med en start av ny avdeling eller komme opp med økonomiske løsninger som sørger for en bærekraftig bedrift med en økt produksjon og profitt.

Innovasjon og nye løsninger

Etter vi fikk en stor vekst i Økonomihuset, så fant vi ut at vi skulle etablere en IT-bedrift. Denne bedriften jobber med innovasjon og nye løsninger som skal gjøre økonomi og regnskap lettere. Dette kan vi tilby deg som vil ha kontrollen på en enkel måte selv. Dette kan være alt fra en automatisert kostnadsanalyse til bilagsprogrammer.
Vi vil også kunne tilby vårt eget faktureringsprogram som gjelder i hele verden, og vi vil selv stille med drift og vedlikehold av dette programmet, så alt du trenger å gjøre er å bruke det. Vi vil også stille med konsulenttjenester i forbindelse med de løsningene vi kan tilby, så du alltid har noen du kan sparre med. Det vil aldri være noen ansvarsfraskrivelse fra oss. Når vi har inngått et samarbeid, så forlater vi aldri skuta.

Vår IT-bedrift har også muligheten til å sette opp skyer og lagringsplass for din bedrift, slik at du kan ha alt på ett sted, og dette gjør at du aldri trenger å tenke på de fysiske dokumentene og diskene noen gang igjen. Samtidig kan vi tilby datamaskiner og annet utstyr som din bedrift måtte trenge. Du kan når som helst ta kontakt med oss for et tilbud.

Uansett hva du måtte lure på angående økonomi og regnskap, så er vi din samarbeidspartner. Om det så er årsoppgaver, bilag, reiseregninger, konkursarbeid, oppkjøp eller salg, så vil vi sette våre kompente ansatte på saken, og vi vil sette opp en løsning som vil gjøre det enkelt for deg å komme deg videre. Vi vet hvor viktig det er for deg å være en lønnsom bedrift i vekst, og det er det vi prøver å hjelpe deg med. Ta kontakt for et godt tilbud i dag. Vi holder til i Bergen, Hønefoss og Minde. Vi er behjelpelig med oppdrag utenfor disse stedene også, selvfølgelig.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*